Leden

""

Wim Meijer -

Ik ben Wim Meijer. 64 jaar jong en getrouwd met Nettie. In het dagelijks leven werk ik bij een stichting voor openbaar onderwijs. In mijn vrije tijd bezoek ik met Nettie vele voorstellingen. Ik geniet passief van een groot aantal sporten. Verder maken Nettie en ik graag rondreizen en cruises in Europa.

Vanaf 3 april 2013 ben ik voorzitter van PvdA Vlaardingen. We zijn met elkaar intussen druk bezig met de verkiezingen 2017 en 2018. Campagne voeren, kandidaten voor de gemeenteraad zoeken en het verkiezingsprogramma schrijven.

Samen met de fractie organiseren we naast het raadswerk allerlei activiteiten in de wijken en rondom belangrijke thema’s

Daarnaast wil ik voor elke Vlaardinger in elke straat of buurt bereikbaar zijn en daar waar het binnen de gestelde kaders en afspraken mogelijk is samen met de burgers naar oplossingen zoeken. Elke burger heeft recht op een reactie van de PvdA Vlaardingen

Ik ben te bereiken via email: w.meijer@wijzer.nu of telefonisch 06-23006050 of 010-4743290Doe mee!

De PvdA staat voor een solidaire Vlaardingse samenleving. Een stad waar niemand aan de kant hoeft te staan of aan zijn lot wordt overgelaten. Een stad waar iedereen kan rekenen op steun als het tegenzit en op de zorg wanneer men het op eigen kracht niet redt.