Leden

""

Tom Romeijn - Steunraadslid

Mijn naam is Tom Romeijn ik ben 19 jaar en woon al heel mijn leven in Vlaardingen. Momenteel studeer ik aan de Hogeschool Rotterdam en ik doe daar de lerarenopleiding geschiedenis. Al enkele jaren kijk ik mee bij de fractie en ben ik als campagneleider betrokken bij alle activiteiten die wij organiseren.

Ik besloot na de zomer van 2017 dat ik het niet alleen bij meekijken wil houden. Er zijn in onze stad te veel problemen om aan de zijlijn te blijven staan.
1 op de 8 kinderen in Vlaardingen groeit op in armoede. Per klas op de basisschool zijn dit dus gemiddeld 3 á 4 kinderen, dit is voor mij onacceptabel! Ieder kind verdient een jeugd zonder zorgen, maar helaas is dat voor te veel kinderen in onze stad niet weggelegd. Ieder kind verdient gelijke kansen en dit is één van mijn grote drijfveren waarom ik mij kandidaat heb gesteld.

Ik wil mij de komende raadsperiode gaan inzetten voor mensen die tegen problemen aan lopen, omdat de PvdA de partij is van wie mensen mogen verwachten dat we er voor hen staan. Een Vlaardingen waarin we weer wat meer naar elkaar omkijken. Met gelijke kansen voor kinderen, minder eenzaamheid onder ouderen en een schone, sportieve en veilige stad. Ik wil mij dus inzetten voor iedereen die mee wil doen in ons mooie Vlaardingen!


Contactgegevens:    tomromeijn@hotmail.com
                              


Doe mee!

De PvdA staat voor een solidaire Vlaardingse samenleving. Een stad waar niemand aan de kant hoeft te staan of aan zijn lot wordt overgelaten. Een stad waar iedereen kan rekenen op steun als het tegenzit en op de zorg wanneer men het op eigen kracht niet redt.