Leden





"De komende vier jaar wil ik strijden voor goed werk, toegankelijke zorg en wil ik armoede tegengaan. Ieder kind dat in armoede opgroeit is er wat mij betreft één teveel. Terug naar de traditionele waarden van de PvdA. Zo maken we Vlaardingen mooier, leefbaarder en vooral socialer"

Stefanie Solleveld - Fractievoorzitter

Ik ben een vrouw van 36 en kan mezelf omschrijven als een jonge enthousiaste sociaaldemocraat. Ik ben geboren in Vlaardingen, getogen in Maassluis en sinds 10 jaar weer woonachtig in Vlaardingen. Ik ben opgeleid tot econoom en econometrist, maar wil graag iets betekenen voor de maatschappij en heb er daarom voor gekozen docente wiskunde, economie en handel te worden. Met mijn expertise op het gebied van onderwijs en financiën en grote affiniteit met de zorg, lever ik inbreng op onder andere deze portefeuilles in de Vlaardingse politiek. Sinds kort ben ik ook voorzitter van de stichting KIDS Vlaardingen. Met deze stichting willen we Vlaardingse kinderen helpen hun dromen te verwezenlijken. Verder houdt ik me ook bezig met Code Oranje. Een initiatief dat er voor wil zorgen dat inwoners meer bij de besluitvorming over hun stad worden betrokken.

contactgegevens: stefanie.solleveld@vlaardingen.nl



Doe mee!

De PvdA staat voor een solidaire Vlaardingse samenleving. Een stad waar niemand aan de kant hoeft te staan of aan zijn lot wordt overgelaten. Een stad waar iedereen kan rekenen op steun als het tegenzit en op de zorg wanneer men het op eigen kracht niet redt.