Het ombudsteam
Ombudsteam wordt mobiel!

Met ingang van 1 mei zullen wij geen gebruik meer maken van het pand aan Hoogstraat 193A.
Vanaf die tijd zullen we een afspraak maken in uw omgeving.

In uw dagelijks leven heeft u met allerlei instanties te maken, van uw energie-leverancier tot uw gemeente. Het kan voorkomen dat u hierin tegen problemen aanloopt die u niet opgelost krijgt of onoplosbaar lijken. Schakel dan het PvdA-­Ombudsteam in! Wanneer u zich bij ons meldt bekijken wij samen uw probleem en gaan we samen op zoek naar de juiste oplossing. Indien nodig komen wij bij u langs om een goed beeld van de situatie te krijgen en bepalen we samen met u de te volgen route.

Wij nemen uw probleem niet over maar helpen u deze, waar mogelijk, op te lossen. Het ombudsteam is er voor iedereen, PvdA-­lid of niet, wij proberen u te helpen de juiste weg te vinden! Het Ombudsteam is een initiatief van de PvdA Vlaardingen en is bedoeld om u te helpen met uw vraag of probleem waar u zelf niet meer uitkomt. Ons team bestaat uit deskundige leden van de PvdA.

U kunt ons bereiken via: e-mail: info@pvdavlaardingen.nl en telefoon: 06-23006050

Succesverhalen en voorbeelden

Hulp bij zoeken van woning
Afgelopen periode liep een jonge dame vast bij het zoeken naar een woning. Hoewel haar situatie urgent was, door persoonlijke omstandigheden, lukte het haar niet een urgentieverklaring te bemachtigen. Simpelweg omdat ze haar situatie niet kwijt kon in het "daarvoor bestemde formulier". We hebben voo

Meer lezen

Doe mee!

De PvdA staat voor een solidaire Vlaardingse samenleving. Een stad waar niemand aan de kant hoeft te staan of aan zijn lot wordt overgelaten. Een stad waar iedereen kan rekenen op steun als het tegenzit en op de zorg wanneer men het op eigen kracht niet redt.