Wijkschouw in het Centrum van Vlaardingen

Wijkschouw in Centrum Vlaardingen

PvdA Vlaardingen wil graag goed op de hoogte zijn van wat er allemaal speelt in de diverse wijken van onze stad. Daarom bezoeken de fractie – en bestuursleden van de PvdA Vlaardingen de wijken en willen gesprekken voeren met de inwoners van de wijk. Noem het maar een wijkschouw.

Op vrijdagavond 30 juni 2017 vindt de wijkschouw plaats in het Centrum van Vlaardingen.
Aanvang is 17.30 uur in ons PvdA-pand aan de Hoogstraat 193A.

Daar willen we eerst gezamenlijk een maaltijd nuttigen, die verzorgd zal worden door Vers Vlaardingen. 

Wij willen u als inwoner van het Centrum van Vlaardingen vragen mee te doen met deze wijkschouw en nodigen u ook uit om met ons een maaltijd te nuttigen.
Graag wel van te voren even opgeven of u hierbij aanwezig wil zijn en of er speciale dieetwensen zijn. Dat kan door een mailtje te sturen naar nel.versteeg@vlaardingen.nl
of bellen naar 06 2950 1055, graag uiterlijk op 23 juni in verband met de voorbereidingen.

Na de ontvangst met de gezamenlijke maaltijd, zal tijdens de koopavond een wandeling plaatsvinden door het centrum van de stad en zullen we een aantal plekken bezoeken waar mooie initiatieven zijn ontstaan. Maar we willen ook door u geïnformeerd worden over minder fraaie zaken in de wijk en willen ook daar een bezoek brengen.
U levert voor ons op deze wijze extra input voor ons verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.

De wijkschouw zal rond de klok van 20.30 uur worden afgesloten in ons PvdA-pand..

We hopen u te treffen tijdens onze wijkschouw.

Fractie en bestuur PvdA Vlaardingen