Nieuwjaarsreceptie 10 januari 2018

Stefanie Solleveld, lijsttrekker van de PvdA Vlaardingen, sprak de leden en belangstellenden toe tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie van gisterenavond in de sociale supermarkt Super van Lopik.

Stefanie blikte in haar toespraak terug naar de afgelopen raadsperiode, maar keek ook 1000 jaar terug; het jaar 1018 waarin Dirk III geschiedenis schreef door de Slag bij Vlaardingen te winnen.
Ze sprak de wens uit, dat PvdA Vlaardingen in 2018 geschiedenis gaat schrijven door te zoeken naar samenwerking met andere politieke partijen, met ondernemers en de inwoners van Vlaardingen. “Niet te zoeken naar de tegenstellingen, maar te kijken naar de overeenkomsten die we met elkaar hebben.”

Met het verkiezingsprogramma “Samen gaan we ervoor!”
Stefanie lichtte de belangrijkste 3 punten kort toe:
“De drie belangrijkste punten gaan terug naar onze roots.
Goed werk het liefst in de buurt. Werk zorgt voor sociale contacten, eigenwaarde en maakt je onafhankelijk.
Goede bereikbare en betaalbare zorg in de buurt.
En zorgen dat geen kind in armoede op hoeft te groeien; niet alleen door maatwerkregelingen voor die kinderen, maar vooral door beginnende schulden van de ouders aan te pakken.”

Stefanie sloot af met de woorden: “Laten we proosten op een mooie verkiezingsuitslag en laten we er vooral samen voor gaan.”

Vanaf volgende week zullen we ons volledige verkiezingsprogramma bekend maken op onze website en Facebookpagina

We waren te gast bij de sociale supermarkt Super van Lopik. Niet voor niets waren we op deze locatie; dit initiatief, de 4e sociale supermarkt in heel Nederland, is in de aanloop naar de oprichting volledig ondersteund door de PvdA Vlaardingen. Fractielid Klaas Terpstra heeft een grote bijdrage hieraan geleverd, door onophoudelijk op politieke deuren te bonzen, vanwege de stagnatie bij de zoektocht naar een geschikte locatie.
Rob uit de Bosch gaf tijdens de receptie een uitgebreide toelichting over Super en Resto van Lopik.
Bent u ook geïnteresseerd, klik dan voor meer informatie op onderstaande link:
https://supervanlopik.nl/