Bloemetje van de maand

Ook deze maand reiken we het 'bloemetje van de maand' weer uit aan inwoners van Vlaardingen, die zich inzetten voor een geweldig project. Gisteren gingen we op bezoek bij het bestuur van Spring Foundation Vlaardingen.
De Spring Foundation is een netwerkclub, die tot doel heeft om de sociale armoede in Vlaardingen te bestrijden. Dat doen zij door het organiseren van activiteiten en projecten. 
Een greep uit hun jaarlijkse activiteiten: een 'pop-up' kledingbank voor zomer - en winterkleding, een bezoek aan de Diergaarde Blijdorp, en het schoenenproject voor kinderen; dit jaar zijn 340 (!) kinderen voorzien van een paar warme winterschoenen, . En natuurlijk het Sinterklaasproject, waarbij 200 kinderen uit 80 gezinnen bezocht worden door Sint en Pieten en verrast worden met cadeaus. 
We waarderen de inzet van deze vrijwilligers enorm en boden daarom het bloemetje uit aan twee bestuursleden, Carianne Keizerwaard en Jacqueline Vrijenhoek.

Voor meer informatie over Spring Foundation Vlaardingen, kijk even op hun website:http://www.springfoundation-vlaardingen.nl/