Leden

""

Nel Versteeg - Fractieassistent

Mijn naam is Nel Versteeg, ik ben 54 jaar, ongehuwd en woon al 45 jaar in Vlaardingen. Ik heb bijna 30 jaar gewerkt bij het UWV in diverse functies onder andere als leidinggevende en als werkcoach.  

De afgelopen jaren heb ik mij, als mede-initiatiefneemster, bezig gehouden met de ontwikkeling van stadslandbouw in Vlaardingen. En ik durf te zeggen, dat dit burgerinitiatief, stadslandbouw Van Ruytenburch, een succes genoemd mag worden. Gezamenlijk invulling geven aan onze leefomgeving, waar zo’n 40 vrijwilligers bij betrokken zijn. 

Het zal u dan ook niet verbazen, dat het belang van actief burgerschap mij erg aanspreekt. Ik wil actief burgerschap stimuleren, zodat inwoners zelf zeggenschap en verantwoordelijkheid krijgen over hun eigen leefomgeving, door mensen met elkaar te verbinden. 

Ik ben in 2014 secretaris van het bestuur geworden en actief voor het Ombudsteam van de PvdA Vlaardingen. Sinds maart 2015 ben ik ook fractiemedewerker.

contactgegevens: nel.versteeg@vlaardingen.nl
                                06 2950 1055Doe mee!

De PvdA staat voor een solidaire Vlaardingse samenleving. Een stad waar niemand aan de kant hoeft te staan of aan zijn lot wordt overgelaten. Een stad waar iedereen kan rekenen op steun als het tegenzit en op de zorg wanneer men het op eigen kracht niet redt.