Kandidaat

Kees vd Vlugt

Mijn naam is Kees van der Vlugt, ik werk bij een groot verzekeringsbedrijf op het snijvlak van Finance en IT. Ik ben getrouwd en heb een dochter.

Graag vertel ik iets over mijn inspiratie om actief te zijn binnen de PvdA. Vanuit mijn activiteiten binnen de vakbond (FNV) en de medezeggenschap ben ik politiek geïnteresseerd geraakt. Gelijke kansen, bestaanszekerheid voor iedereen en solidariteit zijn voor mij grondbeginselen bij de inrichting van de maatschappij. Mij spreekt het voorbeeld van Wouter Bos erg aan; hij koppelde principes aan praktisch haalbare doelen.

Momenteel ben ik penningmeester binnen het bestuur van de PvdA Vlaardingen. Van 2002 tot 2005 ben ik raadslid geweest in Vlaardingen. Ik ben nu kandidaat voor de raad in 2018, ik kijk er naar uit mij in te zetten voor de sociaaldemocratie in Vlaardingen.

contactgegevens:  c.vlugt4@upcmail.nl


Doe mee!

De PvdA staat voor een solidaire Vlaardingse samenleving. Een stad waar niemand aan de kant hoeft te staan of aan zijn lot wordt overgelaten. Een stad waar iedereen kan rekenen op steun als het tegenzit en op de zorg wanneer men het op eigen kracht niet redt.