Kandidaat

Alison Martis

Voor de tweede keer ga ik meedoen met de gemeenteraadsverkiezingen en dit keer in mijn nieuwe thuishaven Vlaardingen. Als ik gekozen wordt zal ik graag deze taken in mijn portefeuille hebben en dat is: Onderwijs, Laaggeletterdheid, Participatie en Sport en Jeugd en Gezin.

Mijn werkzaamheden bij Carrière Uitzendbureau is niet alleen om mensen te gaan recruitment maar ze ook te coachen zodat zij hun talenten goed kunnen blijven ontwikkelen. Daarnaast ga ik in gesprek met de werkgevers om te kijken wat wij nog meer voor elkaar kunnen betekenen betreffende de werknemer.

Vlaardingen is mijn nieuwe thuisbasis en het groen in en rondom Vlaardingen sprak mij heel erg aan. Daarom wil ik me ook gaan inzetten voor een sociale en rechtvaardige Vlaardingen waar me samen het beste van de stad van maken.

Mijn keuze voor de PVDA is niet zomaar een keuze, het is een bewuste keuze. Ik streef om samen met de Vlaardingers deze stad de beste stad te gaan maken door de talenten van mensen te gaan benutten, om met elkaar in dialoog te gaan, elkaars mening te respecteren en met elkaar onze stad leefbaar te houden. Wij zijn allemaal uniek en dat is de kracht van de samenleving om vooruit te komen ondanks onze verschillen.

Contact gegevens: alison_martis@hotmail.comDoe mee!

De PvdA staat voor een solidaire Vlaardingse samenleving. Een stad waar niemand aan de kant hoeft te staan of aan zijn lot wordt overgelaten. Een stad waar iedereen kan rekenen op steun als het tegenzit en op de zorg wanneer men het op eigen kracht niet redt.